Tuesday, October 09, 2007

Има ли красивата жена право на всичко? II a.k.a. Кучката се завръща.

Винаги се връщат, под друга форма;)
На какво е способна кучката когато получи всичко, което иска? На нищо. Вече е преминала на следващата жертва. Не е толкова интересно да тормозиш само един човек все пак, особено когато си обект на желание от много. Разнообразие му е майката.
Не била "интересно" думата, "гузно" била. Вярно е, че не е загубила емоциите си, те просто са преминали в съвсем различно измерение и не са това, което нормалните хора биха изпитали.
Кучката няма съвест, или поне не би трябвало да има? Ама все пак нещо не е щастлива. Значи има нещо мъничко там, което я тормози. Че коя е тя да позволява на *нещо* да определя какво чувства! Или каквото и да е ... Тя е хладнокръвна и контролира емоциите си. Да ама само за пред другите. Контролира, подтиска, притиска, тях както и всичко друго. Но те рано или късно излизат наяве, помитайки със себе си както нейната психика така и тази на жертвите й. Изригват, преливат, удавят.

Worship the ground
Beneath her feet.

Тя е всичко, което иска да бъде, всичко, което другите искат да имат. Защото не могат. Те принадлежат на нея, тя на тях никога. Не могат да я имат, защото тя не обича да й е лесно, и без това прави всичко с лекота, лесни жертви не й трябват. Особено такива, които я разбират. Тях най не ги харесва. И то, защото правят това, което им каже. Тя всъщност иска точно обратното, но направено с финес! Грация му е майката, ама с резки движения. Фльорци никой не обича. И тя не е такава. Тя е гадна и това й е чара. Тя е цинична, вулгарна и невъзмутима, ама с финес ;-) Защото може. И на нас това ни харесва, защото внушава чувство на всемогъщесто. Нейното. Ние всички "можем", но тя го прави.

In a wood
Two roads diverged
And I
I took the one
Less traveled by
And that
Has made all the difference.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home